5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha zarif malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı kucakin sac sözınlığı 1.0 mm yahut elan çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara uydurmak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı hızlıya kapanmasını esenlamaktır.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu yer kontrolör edilmelidir. 

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir strüktürda olan bu kırlar ağır durumların hat göstericisidir.

Topluluk arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek kucakin tıklayın.

Dizge Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının taliı esna otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı kabil.

Sızdırmaz yangın Yangın Çıkış Kapısı kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda yapım edip, Yangın Kapısı montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların Yangın Merdiveni Kapısı tedarik edilmesi sürecinde de zeval allıkıyoruz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page